نقره چیست؟
  • 2020-11-24

نقره چیست؟

نقره در بین کلیه فلزها از بالاترین میزان هدایت الکتریکی برخوردار است ولی به خاطر گران بودن زیاد برای کارهای الکتریکی به کار نمی رود همچنین اسیدسولفوریک هنگام برخورد با نقره از خود عکس العمل نشان می دهد.

 

نقره از دسته رسوبات خالصی است که از سنگ معدن نقره ساخته می شود و در هوا نسبت به سولفید هیدروژن عکس العمل نشان می دهد، یکی از ویژگی های نقره این است که در هوا اکسیده نمیشود و سهر خود را از دست نمیدهد  برای درخشانتر شدن نقره می بایست همیشه آن را تمیز نگه داشت نگهداری نقره در آب می تواند عمر آن را افزایش دهد.

 

شکل نقره خالص به رنگ سفید، نرم، منعطف و درخشان است. به خاطر نرمی نقره نمی توان آن را به تنهایی در ساخت اشیا به کار برد بلکه باید با فلزات دیگر مخلوط کرد تا به خود شکل بگیرد. مانند سکه های دارای جنس نقره که در ترکیب آن 90 درصد نقره استفاده می شود و  10 درصد دیگر آن از فلز مس استفاده می شود،  انواع زیورالات و تزئینات نقره نیز همین طور هستند.

تاریخچه نقره

 

نقره یکی از عناصری است که از دوران باستان به عنوان فلزی گرانبها شناخته شده بود و مورد استفاده قرار می گرفت. در کتاب های فراعنه مصری که تاریخ این کتابها به 3600 سال قبل از میلاد مسیح برمی گردد در مورد نقره مطالبی  ذکر شده است که نشان دهنده قدمت این فلز می باشد.

 

در زمان های گذشته در کشور مکزیک و پرو معدن هان زیاد نقره وجود داشته است. وقتی پاشاده اسپانیا ذخایر گنجی کشور خود را تمام کرده بود توانست کشور آمریکا را کشف کند و در این کشور متوجه معادن  نقره شد و از آنها بهره بردادی فراوانی کرد.

 

وسایل تزئیناتی که جنس نقره دارند بیشتر در قبرستان های سلطنتی پیدا می شدند که قدمت این وسایل ها به 4000 سال قبل از میلاد برمی گردد. همچنین  پول آن زمان هم طلا و نقره بوده و مردم با طلا و نقره معاملات خود را انجام می دادند.

 

استخراج نقره

 

نقره در سنگ معدن سرب ، سنگ معدن مس پیدا می شود اما بیشتر مواقع در کنار طلا یافت می شود. از نظر تجاری نقره خیلی مهم است ولی نقره با وجود اهمیتی که دارد  بیشتر مقدار آن موقع استخراج از سنگ معدن به عنوان محصول فرعی بیرون می آید و به صورت براده هایی در اطراف پراکنده می شود که جمع آوری آن سخت می شود بنابراین در اطراف معدن باقی می ماند.

 

نقره در عکاسی 

 

در گذشته نقره در کنار طلا و شمس اهمیت داشت و جزء یکی از ذخایر کشورها به حساب می آمد. تا سال 1960 برای شغل صنعتی به خصوص شغل عکاسی داوطلبان زیادی خواهان استفاده از نقره در این شغل شدند به گونه ای که آنها در ساخت دوربین عکاسی از نقره بیشتر از سایر فلزات استفاده می کردند، در آن زمان بیشتر از هر فلز دیگر کاربرد و اهمیت داشت و میزان زیادی استخراج شد.

 

اما کم کم با گذشت زمان، با پدید آمدن سیستم عکاسی دیجیتالی در مورد عکاسی نقره نقش کمتری را ایفا می کند زیرا در  سیستم عکاسی جدید از سایر فلزات به غیر از نقره استفاده می شود و نقره نقش کم رنگتری را در عکاسی دارد ولی در عوض در لوازمی مانند جواهرات، سکه، زیورآلات، وسایل های الکترونیکی نقره بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. طلاهایی که در بازار طلافروشی مشاهده می شود 25 درصد آن را نقره تشکیل داده است و فقط 53 درصد از طلا است و 22 درصد آن از فلز دیگری است که این نشان دهنده اهمیت نقره در تولید زیورالات می باشد.

ویژگی های نقره

 

• نقره  فلزی است براق و نرم که تا  حدودی از طلا محکم تر است

• نقره می تواند 95% از نوری که به آن تابیده می شود را بازتاب کند

• در زمینه گرما و الکتریسیته در میان فلزات دارای بیشترین رسانه است.

• چگالی نقره 5/10 برابر بیشتر از آب است. 

• نقره در دمای 961 درجه سانتیگراد ذوب می شود و در دمای 2200 درجه سانتیگراد به جوش می آید.

• نقره و طلا به خاطر نرم بودن می توانند با هم مخلوط شوند و آلیاژ را به وجود آورند. 

 

ویژگی های نقره

 

 نقره از منابع طبیعی

 

نقره یکی از منابع کمیابی است که در طبیعت یافت می شود. از نظر رتبه بندی منابع نقره جزء شصت و سومین عنصری است که در روی زمین وجود دارد. این فلز گاهی اوقات به صورت نقره خالص یافت می شود و گاهی اوقات به صورت آلیاژ که با بقیه فلزها ترکیب می شود و شکل جدیدی به خود می گیرد.

 

تقریباً نزدیک به سه چهارم نقره به صورت طبیعی و زمانی که سایر فلزات از معدن استخراج می شوند به دست می آید. این فلز گاهی بازیافت هم می شود  بیشترین هدر رفت نقره زمانی است که سکه های از رده خارج شده را می خواهند بازیافت کنند در این زمان مقدار زیادی از نقره از بین می رود در این مواقع برای کاهش هدر رفت نقره آن را با دیگر فلزها ترکیب می کنند. در عکاسی زمانی که نقره موجود بازیافت می شود براده های بازمانده اهمیت زیادی دارد و سعی می شود تمامی براده های موجود جمع آوری شود تا بتوان از نقره آن دوباره استفاده کرد.

 

کاربرد نقره

 

نقره در موارد زیر کاربرد دارد:

 

 1- عکاسی

2-  ابزارهای دندانپزشکی

 3- ساختن آینه که مقدار زیادی نقره به کار می رود.

 4- لوازم خانگی مانند چنگال، کارد و دیگر ظروف نقره

 5- ساخت سکه و جواهرات که امروزه کاربرد نقره در جواهرات و زیورالات مانند دستبند نقره، انگشتر، گردنبند نقره، گوشواره و تاج نقره و دیگر زیورالات بسیار کاربرد دارد.

6- در زمان عکس العمل نشان دادن اکسیداسیون به کار میرود 

7- در صنایع برقی و الکترونیکی مانند مدارهای چاپی و در صفحه کلیدهای رایانه استفاده می شود.

 

فایده های نقره

 

یکی از اساسی ترین ویژگی نقره، ویژگی  میکروب کشی آن است. نقره دارای  ماده ضد میکروبی قوی است که برای جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا و مقابله با عفونت، بهبود یافتن زخم و بسیاری بیماری های دیگر مفید است.  همچنین موجب افزایش یافتن انرژی بدن می شود و رگ های خونی در بدن را به صورت الاستیکی ثابت نگه می دارد که این کار باعث می شود دردهای استخوانی بهتر درمان شوند و به زنده شدن پوست کمک می کند

 

فایده های نقره

 

برای خرید طلا آنلاین به سایت کافه طلا مراجعه کنید.

: اشتراک

ارسال نظر

تنها کاربران عضو میتوانند بررسی خود را بنویسند.

امتیاز :

مقالات مرتبط

عیار نقره چیست و چگونه آن را تشخیص دهیم؟

عیار نقره نشان دهنده درصد خلوص این فلز است بالا ترین عیار نقره 999 است که نشان دهنده بیشتر ین خلوص یعنی 99 درصد است اما به طور کلی در ساخت اشیاء و زیورالات و دیگر لوازم نقره از عیار پایینتری استفاده می شود چرا که فلز نقره بسیار نرم است و برای ساخت این وسایل باید با دیگر فلزات ترکیب شود و به این صورت عیار نقره کمی پایینتر می آید. عدد 925 روی اکثر زیورالات نشان دهنده عیار نقره است.

آلیاژ نقره و طلا و اثرات آن روی بدن انسان

آیا کسی کاملاً اهمیت انرژی و تأثیر آن بر بدن را درک می کند؟ آیا کسی هنگام سازگاری بدن با اشکال، الگوها و نیروهای مختلف انرژی، به اهمیت و انشعابات معنوی، ذهنی و جسمی آن پی می برد؟ در نسل های گذشته، تکنیک ها و فلسفه های سلامتی، همراه با آزمایش انرژی های مختلف و تأثیر آنها بر بدن بود. بررسی اثرات ترکیباتی هم چون آلیاژ نقره و طلا و عملکردهای آن ها را روی بدن انسان نتایج خوبی به همراه داشت.

انگشتر نقره مردانه دست ساز

انگشتر نقره مردانه دست ساز به دلیل زیبایی که دارد مورد توجه بسیاری از افراد می باشد. همچنین نقره از جمله فلزاتی می باشد که توانسته ویژگی های متعددی را به خود اختصاص دهد که در ادامه این متن به صورت کامل تر آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

رکاب انگشتر نقره

یکی از قسمت های مهم انگشتر ، رکاب انگشتر نقره است، رکاب انگشتر در طرح ها و شکل های مختلفی ساخته می شود که می توان طرح فیلی، قلم زنی، مخراج کاری، طرح صفوی و.. را نام برد که با سوار کردن نگین های زیبا روی انواع رکاب انگشتر زیبایی آن چند برابر می شود.

انتخاب دستبند نقره

دستبند نقره یکی از زیورالات مورد علاقه خانم ها است که این روزها با ارائه طرح های مردانه نظر اقایان را نیز جلب کرده است، استفاده از دستبند نقره اصل زیبایی منحصر به فردی به استایل خانم ها می بخشد و طرح های متنوع آن هر نوع سلیقه ای را راضی میکند.

حلقه نامزدی نقره

حلقه نامزدی می تواند در جنس ها و شکل های مختلف تهیه شود که از بهترین آن ها می توان به حلقه نامزدی نقره اشاره کرد. این حلقه توانسته ویژگی های مختلفی را از خود به نمایش بگذارد که در ادامه این مطلب به بررسی کامل تر آن خواهیم پرداخت. پس همراه ما باشید.

کافه طلا یک محیط مناسب و حرفه‌ای جهت ارایه خدمات طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی شامل مشاوره حرفه ای رایگان خرید و فروش در محیطی سریع، آسان و امن در راستای پاسخ به نیازهای شماست. کافه طلا در حال توسعه و پیشرفت می‌باشد و مطمئناً با مشارکت و اعتماد شما به اهداف خود نزدیک‌تر خواهد شد. جواهرات طلای بعدی خود را در کافه طلا پیدا کنید در صورتیکه از عملکرد کافه طلا راضی هستید، می‌توانید آن را به سایر دوستان خود نیز پیشنهاد کنید. منتظر نظرات و پیشنهادات سازنده شما هستیم.



آدرس فروشگاه های فروش ما: 1- تهران - پانزده خرداد - مسجد امام - پاساژ شناور - فروشگاه فتحیان

ساعت کاری : 08:30 تا 17:30
روزهای پاسخگویی :شنبه تا پنجشنبه

cofeTala
تماس با ما

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به کافه طلا می باشد